Spoštovani starši učencev 1. VIO,  

 

mineva drugi mesec, odkar so vaši otroci postali šolarji oziroma so zopet prestopili šolski prag. Verjamemo, da so v tem času pridobili veliko novih znanj, postali pa so tudi bolj samostojni. 

 

Kot ste zagotovo že izvedeli s pomočjo medijev, se epidemiološka slika v Sloveniji slabša. Da bi čimbolj zmanjšali možnost vnosa virusa v našo vzgojno-izobraževalno ustanovo, vas prosimo, da od 2. 11. 2021 dalje svojega otroka le pospremite do šolskih vrat in ne vstopate več v šolske prostore. 

 

Ko boste prihajali po svojega otroka, prosimo, potrkajte na okno učilnice, v kateri se nahaja vaš otrok, tako da bo vaš otrok lahko samostojno prišel do vas. Na PŠ Donačka Gora, kjer to ni mogoče, pokličite učiteljico podaljšanega bivanja na telefonsko številko, ki jo boste prejeli od razredničarke vašega otroka. 

 

V primeru, da bodo učenci popoldan v telovadnici, bo to zapisano na oknu učilnice, tako da ga boste lahko poiskali v telovadnici. Če se vam ob tem poraja vprašanje, zakaj lahko vstopate v telovadnico, v šolske prostore pa ne, je razlog v tem, da gre pri telovadnici za večji, bolj zračen prostor. Poleg tega je popoldne, ko vsi starši ne vstopate v prostor hkrati – tako kot zjutraj – manjša možnost stikov in s tem okužbe. 

 

 

Hvala za razumevanje in lep pozdrav. 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                      Alenka Virant 

                                                                                                                                                              Ravnateljica VIZ OŠ Rogatec 

Dostopnost