Spoštovani starši in naši učenci,

kot je bilo že uradno objavljeno, se zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja okužbe s SARS-CoV-2 jesenske počitnice za osnovne šole podaljšajo do 8. 11. 2020.

Zaenkrat še ni nobenih pojasnil, kako bomo te dneve nadomeščali, jih pa zagotovo bomo. Prav tako še ni nadaljnjih odločitev glede organizacije vzgojno-izobraževalnega dela od 9. 11. 2020 dalje. O vseh zadevah boste obveščeni takoj, ko bomo dobili potrebna obvestila. Je pa scenarijev več, in v kolikor se epidemiološka slika v državi ne bo izboljšala, obstaja možnost, da bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo potekalo na daljavo za vse razrede.

Zato smo vam poslali tudi pravila izvajanja pouka na daljavo preko videokonferenc, v pripravi pa so tudi AAI-računi za učence naše šole, s katerimi se bodo prijavljali v Arnesove spletne učilnice. V okviru tega bodo vsi učenci pridobili tudi svoje nove šolske e-naslove. Razredniki bodo učence in starše pravočasno seznanili in obvestili o navodilih, kako dostopati do teh storitev.

Strokovni delavci šole bomo svoje poslanstvo vzgojno-izobraževalnega procesa udejanjali po najboljših močeh in namenu, tako, kot do sedaj. V kolikšni meri nam bo to uspelo, bo pokazal čas. Ta trenutek sedanjosti moramo samo stopiti skupaj, zdržati in zdravo preživeti.

Še enkrat vam med podaljšanimi jesenskimi počitnicami želim vse dobro.

 

Lep pozdrav

Alenka Virant

Ravnateljica VIZ OŠ Rogatec

Dostopnost