Spoštovani starši,

v pričakovanju jutrišnjega dne bi vam radi izrekli nekaj spodbudnih besed, saj se zavedamo, da v današnjih časih, ki so bolj kot kadarkoli prej prežeti z negotovostjo jutrišnjega dne, potrebujemo predvsem ohranjanje vere v pozitiven razplet vsakdanjih izzivov.

Šolsko leto, ki je za nami, nas je povsem nepripravljene postavilo pred nove načine in okoliščine delovanja, s katerimi smo se morali spoprijeti z danes na jutri.

Menimo, da smo bili pri tem uspešni, za kar gre zahvala tudi vam, staršem, ki ste s svojo pripravljenostjo sodelovanja bistveno pripomogli, da je bilo naše delo dobro, kvalitetno, da so bili učenci deležni kontinuiranega usvajanja učnih vsebin kljub fizični razdalji med deležniki učenja. Za vaše sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo, saj vemo, da brez vas in vaše pomoči otrokom pri premagovanju tehnoloških težav ne bi zmogli doseči zastavljenih ciljev v smislu kvalitetnega poučevanja na daljavo.

Pred nami je novo šolsko leto. Verjamemo, da bo tudi to prineslo nove izzive, upamo pa, da bodo ti v večji meri pozitivno usmerjeni, kakor so bili v preteklem letu.

Korona nas žal še ni povsem izpustila iz krempljev, zato vas obveščamo, da je od 1. 9. 2020–4. 9. 2020 nošenje mask obvezno za vse učence, torej tudi za učence od 1.–4. razreda, ki so mlajši od 12 let.

Želimo si, da bi bilo naše sodelovanje z vami, spoštovani starši, tudi v tem šolskem letu tako učinkovito, kot je bilo v preteklem in se vam že vnaprej zahvaljujemo za vse ure, ki jih namenjate svojim otrokom, saj vsi vemo, da so otroci naša prihodnost.

Želimo vam vse dobro,

kolektiv VIZ OŠ Rogatec

Dostopnost