Spoštovani starši,

najprej vam vsem iz srca želim SREČNO in predvsem ZDRAVO leto 2021! Enako želim vsem našim otrokom! Minulo leto je prineslo veliko nepredvidljivih in presenečenja polnih preizkušenj vsakemu izmed nas. Verjamem, da nas je to okrepilo, povezalo. Zmogli smo ostati skupaj, pa čeprav na daljavo.

Vsakemu posebej in vsem skupaj se z velikim spoštovanjem zahvaljujem za potrpežljivost, solidarnost in vzajemno sodelovanje. Moramo še malo potrpeti ter pogumno in odločno, z upanjem na boljše, stopiti v leto, ki je pred nami. Želim si, da bi se lahko zopet družili, da nasmehov ne bomo več skrivali pod maskami, da bodo šolski hodniki vrveli od dogajanja in da bo življenje varno, pestro in izpolnjeno.

Hkrati vas tudi obveščam, da bo pouk v osnovnih šolah od 4. 1. 2021 do 8. 1. 2021 še naprej potekal na daljavo, vrtec pa bo deloval v zmanjšanem obsegu in zagotavljal program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

V naslednjem tednu bo Vlada RS glede delovanja vzgojno-izobraževalnih zavodov in vračanja otrok v vrtce in šole sprejela nov odlok, o čemer vas bom obvestila.

S spoštovanjem,

Alenka Virant

Ravnateljica VIZ OŠ Rogatec

Dostopnost