Spoštovani starši,

vljudno vas obveščam, da je Vlada Republike Slovenije zaradi epidemioloških razmer v državi sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID–19. Do uveljavitve vsebinsko enakega odloka velja Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, razen v zavodih, ki so ustanovljeni za delo z otroki in mladostniki s čustvenimi in vedenjskimi motnjami.

To pomeni, da se vzgojno-izobraževalno delo na matični šoli Rogatec, na PŠ Donačka Gora in PŠ Dobovec od 14. 12. 2020 dalje še naprej za vse razrede izvaja na daljavo.

Postopno odpiranje vrtcev in šol za 1. triletje se bo izvedlo, ko bomo dosegli pod 1000 okužb/1000 hospitaliziranih bolnikov s COVID–19 oziroma oranžno fazo. Takrat se bodo lahko sprostile tudi športne aktivnosti na prostem.

Vrtec bo v zmanjšanem obsegu od 14. 12. 2020 še naprej deloval v Donački Gori in bo zagotavljal nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Preživite miren vikend v družinskem krogu in lepo adventno nedeljo želim.

Lep pozdrav

Alenka Virant

Ravnateljica VIZ OŠ Rogatec

Dostopnost