Z namenom preprečevanja širjenja okužbe s korona virusom priporočila med drugim navajajo  tudi izvajanje govorilnih ur in roditeljskih sestankov na daljavo.

Uvodni roditeljski sestanki so bili zelo uspešno realizirani, zato verjamem, da tudi z izvajanjem govorilnih ur ne bo posebnih težav.

Ker so se roditeljski sestanki izvajali šele pred tednom dni, v začetku meseca oktobra govorilnih ur ne bo. Če bi vseeno želeli govoriti z razrednikom ali s katerim izmed učiteljev, po telefonu ali preko e-pošte vzpostavite kontakt z razrednikom svojega otroka, ki bo govoril z vami oziroma vašo željo po pogovoru posredoval naprej.

Naslednje redne govorilne ure bodo potekale 3. 11. 2020 (matična šola Rogatec) in 4. 11. 2020 (podružnični šoli Dobovec in Donačka Gora) med 16. 00 in 17. 00. V tem času lahko po predhodnem elektronskem dogovoru z razrednikom razrednika pokličete. Če vam čas pogovora v tem času ne ustreza, se o tem dogovorite z razrednikom.

Verjamemo, da se bodo naša življenja kmalu vrnila v ustaljene tirnice in bodo pogovori lahko zopet potekali v živo, do takrat pa je naša naloga, da z minimalno količino stikov zamejimo širjenje bolezni.

 

Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro,

mag. Samanta Žibert, pomočnica ravnateljice

Dostopnost